Politica de Confidențialitate

Confidentialitatea dvs. este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidentialitatii explica datele cu caracter personal pe care le proceseaza S.C. Nexum Computers S.R.L., modalitatea prin care sunt procesate acestea de catre S.C. Nexum Computers S.R.L. si in ce scopuri. Referirile la serviciile S.C. Nexum Computers S.R.L. din acest angajament includ serviciile, site-urile web, aplicatiile si programele software ale S.C. Nexum Computers S.R.L..

Cititi detaliile specifice serviciilor din acest angajament de respectare a confidentialitatii care furnizeaza informatii suplimentare relevante. Acest angajament se aplica la interactiunile S.C. Nexum Computers S.R.L. cu dvs. si la produsele S.C. Nexum Computers S.R.L. listate mai jos, precum si la alte produse S.C. Nexum Computers S.R.L. care includ acest angajament.

Datele cu caracter personal pe care le colectam

Cum utilizam datele cu caracter personal

Motivele pentru care partajam datele cu caracter personal

Drepturile dumneavoastra

Cookies si tehnologii similare





1. Datele cu caracter personal pe care le colectam

S.C. Nexum Computers S.R.L. colecteaza date de la dvs., prin intermediul interactiunilor noastre cu dvs. si prin serviciile noastre, pentru diverse scopuri descrise mai jos, inclusiv pentru a opera eficient si a va furniza cele mai bune experiente cu produsele noastre. Furnizati unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand creati un cont pe site, trimiteti o interogare de cautare, lansati o comanda sau ne contactati pentru asistenta. O parte din acestea sunt obtinute prin colectarea de date despre interactiunile dvs., despre modul in care utilizati si experienta dvs. cu produsele si comunicatiile noastre.

Ne bazam pe diverse motive si permisiuni legale („baze legale”) pentru procesarea datelor, inclusiv, cu consimtamantul dvs., realizand un echilibru intre interesele legitime, necesitatea de a incheia si derula contracte si conformitatea cu obligatiile legale, pentru diverse scopuri, care sunt descrise mai jos.

De asemenea, obtinem date si de la terte parti. Protejam datele obtinute de la terti in conformitate cu practicile descrise in acest angajament, precum si cu orice restrictii suplimentare impuse de sursa datelor. Aceste surse terte variaza in timp si cuprind:

Brokeri de date de la care achizitionam date demografice pentru a suplimenta datele pe care le colectam.

Servicii care fac disponibil pentru alte persoane continutul generat de utilizatori din serviciul lor, cum ar fi recenzii de afaceri locale sau postari publice in retele sociale.


Servicii de comunicatii, inclusiv furnizori de e-mail si retele de socializare, atunci cand ne oferiti permisiunea de a va accesa datele in astfel de servicii sau retele de la terte parti.


Furnizori de servicii care ne ajuta sa determinam locatia dispozitivului dvs.


Partenerii alaturi de care oferim servicii in co-branding sau pe care ii implicam in activitati comune de marketing.


Dezvoltatori care creeaza experiente pentru produsele si serviciile noastre



Atunci cand vi se solicita sa furnizati date cu caracter personal, puteti refuza. Unele dintre caracteristicile serviciilor noastre necesita anumite date cu caracter personal pentru a opera si a va fi furnizate. Daca alegeti sa nu furnizati date care sunt necesare pentru a opera si a va furniza un serviciu sau o caracteristica, nu puteti utiliza serviciul sau caracteristica respectiva. In mod similar, atunci cand trebuie sa colectam date cu caracter personal in baza legii sau sa incheiem ori sa derulam un contract cu dvs. si nu furnizati datele respective, nu vom putea incheia contractul; sau, daca acest lucru se refera la un serviciu existent pe care il utilizati, este posibil sa il suspendam sau sa il anulam. Va vom anunta in momentul respectiv daca este cazul. Acolo unde furnizarea acestor date este optionala si alegeti sa nu partajati date cu caracter personal, caracteristicile care utilizeaza datele respective, cum ar fi personalizarea, nu vor functiona pentru dvs.

Datele pe care le colectam depind de contextul interactiunilor dvs. cu S.C. Nexum Computers S.R.L. si de deciziile pe care le faceti (inclusiv de setarile de confidentialitate), de serviciile si caracteristicile pe care le utilizati si de legea in vigoare.

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

Numele si datele de contact. Numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare.

Acreditarile. Parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului pe site-ul www.euro-business.ro.

Atunci cand ne contactati, de exemplu pentru a primi asistenta pentru clienti, este posibil ca sesiunile de chat cu reprezentantii nostri sa fie monitorizate si inregistrate.

Cautari si comenzi. Interogarile si comenzile de cautare atunci cand utilizati serviciile S.C. Nexum Computers S.R.L. cu ajutorul cautarii sau cu functionalitati legate de productivitate.

Feedback si evaluari. Informatiile pe care ni le oferiti si continutul mesajelor pe care ni le trimiteti, cum ar fi feedbackul sau date de chestionar pe care le scrieti.





Datele de tip statistic pe care le colectam pot include urmatoarele:

Interactiunile. Date despre modul in care utilizati produsele S.C. Nexum Computers S.R.L..

Date despre dispozitiv, conectivitate si utilizare. Date despre dispozitivul dvs. si despre produsul si caracteristicile pe care le utilizati, inclusiv informatii despre hardware-ul , borwserul si sistemul de operare folosit.

Date despre paginile din site-ul nostru pe care le vizitati.


Date despre locatie. Date despre locatia dispozitivului dvs., care pot sa fie precise sau imprecise.


Alte intrari. Alte intrari furnizate atunci cand utilizati serviciile noastre.



Datele cu caracter personal si cele de tip statistic sunt distincte, si nu facem nici un fel de legaturi intre ele. De ex.: stim cati utilizatori folosesc un device mobil si putem face un top al paginilor dupa numarul de vizitatori, dar nu putem sti ce device foloseste un utilizator anume si ce pagini a deschis.

Nu colectam si nu prelucram date sensibile precum: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.

Inceputul paginii ↑



2. Cum utilizam datele cu caracter personal

S.C. Nexum Computers S.R.L. foloseste datele pe care le colecteaza pentru a va oferi experiente bogate si interactive. Mai exact, utilizam datele pentru:

A furniza serviciile noastre precum si furnizarea asistentei.

A imbunatati si a dezvolta serviciile noastre;

A personaliza serviciile noastre si a face recomandari

A va oferi reclame si continut de marketing, intre care se numara trimiterea de comunicatii promotionale, directionarea publicitatii si prezentarea de oferte relevante.



De asemenea, utilizam datele pentru ne desfasura activitatea de afaceri, iar acest lucru cuprinde analiza performantei noastre, indeplinirea obligatiilor legale, dezvoltarea fortei noastre de munca si efectuarea de cercetari.

Atunci cand procesam date cu caracter personal despre dvs., facem acest lucru cu acordul dvs. si/sau dupa cum este necesar pentru a furniza serviciile pe care le utilizati, pentru a ne desfasura activitatea de afaceri, a ne indeplini obligatiile contractuale si legale, a proteja securitatea sistemelor noastre si a clientilor nostri sau a indeplini alte interese legitime ale S.C. Nexum Computers S.R.L., dupa cum este descris in aceasta sectiune si in sectiunile „Motivele pentru care partajam datele cu caracter personal” de mai jos.

Mai multe informatii despre scopurile procesarii:

Personalizare. Unele servicii includ caracteristici personalizate, cum ar fi recomandari ce imbunatatesc productivitatea si caracterul agreabil. Aceste caracteristici utilizeaza procese automate pentru a ajusta experientele de produs pe baza datelor pe care le avem despre dvs., cum ar fi deductiile pe care le facem despre dvs. si modul in care utilizati produsul, activitatile, interesele si locatia.

Dezvoltarea serviciilor. Folosim datele pentru a dezvolta noi servicii. De exemplu, utilizam datele, adesea lipsite de identificatori, pentru a intelege mai bine cerintele clientilor nostri care pot contura dezvoltarea serviciilor noi.


Asistenta si consultanta pentru clienti.


Comunicatii promotionale. Folosim datele pe care le colectam pentru a livra comunicatii promotionale. Puteti sa va inscrieti pentru abonamente prin e-mail si sa alegeti daca doriti sa primiti comunicari promotionale de la S.C. Nexum Computers S.R.L. prin e-mail, SMS, posta clasica si telefon.


Raportare si operatiuni de business. Utilizam datele pentru a analiza operatiunile noastre si pentru a efectua proceduri de business intelligence. Acest lucru ne permite sa luam decizii informate si sa cream rapoarte despre performanta afacerii noastre.


Conformitatea cu legislatia. Procesam datele pentru a respecta legea. De exemplu, utilizam varsta clientilor pentru a ne asigura ca respectam obligatiile noastre de a proteja confidentialitatea copiilor. De asemenea, procesam informatiile de contact si acreditarile pentru a-i ajuta pe clienti sa isi exercite drepturile de protectie a datelor.



Inceputul paginii ↑



3. Motivele pentru care partajam datele cu caracter personal

Partajam datele dvs. cu caracter personal cu acordul dvs. sau in cazul in care este nevoie de ele pentru a finaliza o tranzactie sau a furniza un serviciu pe care l-ati solicitat sau l-ati autorizat.

Partajam, de asemenea, datele cu distribuitorii sau agentii care lucreaza in numele nostru in scopurile descrise in acest angajament. De exemplu, companiile pe care le-am angajat sa furnizeze servicii de asistenta pentru clienti sau sa ajute la protejarea si asigurarea sistemelor si serviciilor noastre pot avea nevoie de acces la datele dvs. cu caracter personal pentru a furniza acele functii. In astfel de cazuri, aceste companii trebuie sa respecte cerintele noastre privind confidentialitatea si securitatea datelor si nu au voie sa utilizeze datele cu caracter personal in alte scopuri. In final, vom pastra, vom accesa, vom transfera, vom dezvalui si vom pastra datele cu caracter personal, atunci cand consideram cu buna-credinta ca este necesar acest lucru pentru:

a respecta legea aplicabila sau a raspunde unui proces juridic valabil, inclusiv din partea autoritatilor de aplicare a legii sau a altor agentii guvernamentale;

a ne proteja clientii, de exemplu, pentru a preveni incercarile de a insela utilizatorii serviciilor noastre sau pentru a ajuta la evitarea pierderii de vieti omenesti sau la evitarea vatamarilor grave;

a opera si a mentine securitatea serviciilor noastre, inclusiv pentru a preveni sau a opri un atac asupra sistemelor informatice sau retelelor sau

a proteja drepturile sau proprietatea S.C. Nexum Computers S.R.L., inclusiv impunerea clauzelor privind utilizarea serviciilor.



Retineti ca unele dintre produsele noastre includ linkuri la produse ale unor terte parti care au practici de confidentialitate diferite de cele ale S.C. Nexum Computers S.R.L.. Daca oferiti date personale oricaruia dintre aceste produse, datele dvs. sunt guvernate de politicile lor de confidentialitate.

Inceputul paginii ↑



4. Drepturile dumneavoastra

Dreptul de acces la datele cu caracter personal - aveti dreptul sa obtineti, la cerere (in mod gratuit, pentru o solicitare pe an), confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate de S.C. Nexum Computers S.R.L., precum si urmatoarele informatii:

informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute in vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;

comunicarea intr-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;

informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor dumneavoastra;



Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal - aveti dreptul de a obtine, in mod gratuit, printr-o cerere intocmita in forma scrisa (email sau suport pe hartie), datata si semnata:

rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea nr. 677/2001;

notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.



Dreptul de opozitie - aveti dreptul dreptul de a va opune in orice moment, printr-o cerere intocmita in forma scrisa (email sau format pe hartie), datata si semnata, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

De asemeni, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Dreptul de a fi uitat - aveti dreptul de a solicita stergerea datelor personale pentru urmatoarele motive:

nu mai sunt necesare in indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate/prelucrate

retragerea consimtamantului si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare

opunerea prelucrarii

date prelucrate ilegal



Dreptul la portabilitatea datelor - aveti dreptul sa primiti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat de catre un alt operator, daca este posibil dpdv. tehnic.

Este posibil sa aveti aceste drepturi in temeiul legislatiei aplicabile, inclusiv al Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR) din UE, dar le oferim indiferent de locatia dvs.

Inceputul paginii ↑



5. Cookies si tehnologii similare

Modulele cookie sunt mici fisiere text plasate pe dispozitiv pentru a stoca date ce pot fi regasite de un server web din domeniul care a amplasat modulul cookie. Aceste date constau adesea dintr-un sir de numere si litere care va identifica in mod unic computerul, dar poate contine si alte informatii. Unele module cookie sunt amplasate de terte parti ce actioneaza in numele nostru. Folosim module cookie si tehnologii similare pentru a va stoca si va onora preferintele si setarile, a va oferi posibilitatea de a va conecta, a furniza reclame bazate pe interese, a combate fraudele, a analiza modul in care functioneaza produsele noastre si a indeplini alte scopuri legitime, descrise mai jos.

Cum folosim modulele cookie si tehnologiile similare

www.euro-business.ro foloseste modulele cookie si tehnologiile similare in mai multe scopuri, in functie de context sau de produs, inclusiv:

Stocarea preferintelor si a setarilor dvs.. Folosim module cookie pentru a va stoca preferintele si setarile pe dispozitiv si a va imbunatati experienta. Salvarea preferintelor dvs. cu module cookie, cum ar fi limba preferata, va ajuta sa evitati necesitatea de a va seta preferintele in mod repetat.

Conectarea si autentificarea. Utilizam modulele cookie pentru a va autentifica. Atunci cand va conectati la site-ul nostru web utilizand un cont, stocam un numar ID unic si ora conectarii intr-un modul cookie criptat pe dispozitivul dvs. Acest modul cookie va permite sa va deplasati de la o pagina la alta in site, fara a fi necesar sa va conectati din nou pe fiecare pagina. De asemenea, va puteti salva informatiile de conectare astfel incat sa fie necesar sa va conectati de fiecare data cand va intoarceti la site.

Retele sociale. Unele dintre site-urile noastre web includ module cookie de retele sociale, inclusiv pe cele care le permit utilizatorilor conectati la serviciul de retele sociale sa partajeze continut prin acel serviciu.

Feedback. www.euro-business.ro utilizeaza module cookie pentru a va permite sa oferiti feedback pe un site web.

Afisarea publicitatii. www.euro-business.ro utilizeaza module cookie pentru a inregistra numarul vizitatorilor care au facut clic pe o reclama si pentru a inregistra ce reclame ati vazut, de exemplu, ca sa nu vedeti aceeasi reclama in mod repetat.

Statistici. Utilizam module cookie primare si de la terte parti, precum si alti identificatori, pentru a colecta date despre utilizare si performanta. De exemplu, folosim modulele cookie pentru a contoriza numarul de vizitatori unici ai unei pagini web sau ai unui serviciu si pentru a crea alte statistici despre operatiunile produselor noastre.

Performanta. S.C. Nexum Computers S.R.L. utilizeaza module cookie pentru a intelege si a imbunatati modul in care functioneaza produsele noastre. De exemplu, folosim module cookie pentru a colecta date care ajuta la echilibrarea incarcarii serverului; acest lucru ne ajuta sa ne asiguram ca site-urile noastre raman functionale.



Cateva dintre modulele cookie pe care le folosim in mod obisnuit sunt enumerate mai jos. Aceasta lista nu este completa, dar are ca scop ilustrarea obiectivelor principale pentru care setam de obicei module cookie. Daca vizitati unul dintre site-urile noastre web, site-ul va seta cateva dintre urmatoarele module cookie sau pe toate:

CONSENT, cookie_consent - retine optiunea ca ati luat la cunostinta cu privire la folosirea Cookies

PHPSESSID - cookie folosit pentru retinerea sesiunii la navigarea in site

NID, UID, UIDR, __cfduid, __hstc - identificatori de sesiune utilizati in publicitate de catre Google, Facebook, sau altii.

XSRF-TOKEN, contact-form-token - securizare formulare de comanda sau contact